Vi kan jo godt blive enige om at efteråret er en dejlig tid, naturen iklæder sig de smukkeste farver, al liv i naturen indstiller sig på at dysse ned. Det gør vi mennesker jo også. Livet udspiller sig i højere grad inden døre; solen ser vi ikke så meget til. Men vi klæder os godt på og tager  raske traveture, kommer ud i vind og vejr… Efter en sådan efterårs travetur er det skønt at komme inden døre og skrue op for hyggen. Det er vi danskere i hvert fald gode til 🙂 I kølvandet på efteråret følger højsæson for forkølelser og alskens virus infektioner.

Den gode nyhed er at ud over at lufte din bolig ud hver dag, så kan du faktisk også bekæmpe smitte med luftbårne virus og bakterier. Du skal bruge en  aroma diffuser tilsat æterisk olie af  eukalyptus radiata eller niaouli eksempelvis. Der er mange muligheder men  Eukalyptus radiata  er en meget fin og mild æterisk olie med en fin affinitet med vores krop så selv mindre børn nyder godt af den.

Ligger du hjemme under dynen med en kraftig forkølelse eller influenza? Du  kommer virus og bakterier til livs og samtidig gør du det lettere at få luft hvis næsen er tilstoppet;også til forebyggelse: 10 dråber eukalyptus radiata med enten 10 dråber Timian linalol eller 10 dråber Rosmarin. Tænd for aromadiffuseren i 15-20 minutter,(gentag efter behov hver 2 time).

Så ved at anvende æterisk olie i hverdagen kan du undgå de trælse infektioner, også selv alle omkring dig hoster.

Æterisk olie styrker   vores immunforsvar og deres fremmeste  egenskab er den gode virkning på at svække ikke kun  bakterier men i høj grad også virus.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *