lavender-4139_1920

Om mig

 Uddannet tandplejer med hang til såkaldt alternativ medicin! Som bosiddende i mange år udenfor Danmark, først i Schweiz siden i Frankrig, har jeg med begejstring og gode resultater anvendt aromaterapi i mere end 25 år. På det tidspunkt da jeg endnu var under uddannelse i Danmark var æterisk olie ikke specielt udbredt. Jeg har dog altid interesseret mig for planter og især planter der hører under   urtemedicin fordi de  udover at være fascinerende er en fin  kulturarv, et nærliggende eksempel er klosterhaver. Planter er  bare som en del af mit DNA! Guderne må vide hvorfor!

Som det tit sker, og skete for mig, så er det når livet tager en uventet drejning at man får  en mulighed foræret for at skifte spor, hvis det er det man vil!

Jeg havde jo allerede anvendt æterisk olie igennem mange år  og tilegnet mig meget  viden udi Aromaterapi og anvendelse af samme; på et tidspunkt meldte behovet sig for at professionalisere al den viden.

Check 🙂 Det er klaret, for jeg har gennemført en uddannelse som  “Conseillère en Aroma-Phytothérapie” og blev færdig i oktober 2013, via  CERFPA, St.Cyr en Var. Efterfølgende aktiv som selvstændig i Frankrig. Efter min skilsmisse valgte jeg at tage udfordringen op i Danmark. Fordi jeg gerne vil skubbe til noget så man også i højere grad  får taget Aromaterapi i brug på et højere plan. Aromaterapi er baseret på æterisk olie, et levende produkt til levende mennesker! korrekt anvendt komplementerer den konventionel medicin meget fint. Der forskes stadig  meget i  æterisk olie og dens egenskaber. Der kommer ny viden frem tilstadighed. Jeg overbevist om at aromaterapi er  kommet for at blive og kan  indgå som en helt naturlig del i viften af remedier til behandling.

Tænk hvis  man i Danmark også ville tilbyde aromaterapi som overbygning på farmaceut – og  lægestudiet som det er tilfældet i Frankrig.