wedding-2110444_1920

Kurser og foredrag

Foredrag 1

 

Skønne dufte

der booster din energi

 Hør om hvordan æterisk olie kan harmonisere og afbalancere til glæde for krop, psyke og sjæl.En travl hverdag med stram tidsplan? Den kan aromaterapi ikke rykke så meget ved. Men Aromaterapi i hverdagen skaber velvære, er sundhedsbevarende og kan hele små dagligdags skavanker.

Det er hverken tidskrævende eller svært at anvende aromaterapi.

Sig farvel til vinterinfektioner. Med noget så enkelt som en aromadiffuser tilsat æterisk olie forbedrer du dit indeklima og nedsætter mængden af eventuelle luftbårne sygdomsfremkaldende bakterier. Du forebygger altså typiske infektioner som forkølelse. Det fantastiske er, at også virus reagerer på  æterisk olie. Ligesom fransk forskning  har vist at æterisk olie også  har effekt på de mere resistente bakterier.

Velkommen til foredrag…..

 

 

 

Foredrag 2

Fransk Aromaterapi til professionelle

Bliv klogere på mulighederne  ved  anvendelse af Aromaterapi  i pleje-sektoren. Foredraget henvender sig til  det sundheds faglige personale. Jeg tager gerne ud på jeres institution og fortæller om  Aromaterapi i plejen. Der bliver en gennemgang af æterisk olie med relevans for jer; vi skal tale om indholdsstoffer i æterisk olie, vigtige  forholdsregler. Måske det første skridt  til at  Aromaterapi bliver en naturlig del af jeres dagligdag!

Dette er vigtige emner:

Kom vinterens sygdomme og forkølelser i forkøbet!

Få styr på  æterisk olie  til indeklimaet. Begræns mængden af  luftbårne sygdomsfremkaldende bakterier og virus. Typiske luftvejs infektioner som forkølelse inddæmmes eller udebliver helt. Æterisk olie er helt unik i forhold til  at  begrænse virus.

Et stort antal æterisk olie virker beroligende

Aromaterapi med æterisk olie  til rum-behandling har den fordel at  de flygtige duft molekyler optages via receptorerne i næsen, hvorfra  de sendes til det limbiske system, vores centrum for følelser og hukommelse. Duft molekyler som indåndes optages således  lynhurtigt og fordeles i hele organismen og udskilles 100 % igen. Det er her Fransk Aromaterapi hjælper jer  at vælge de passende æteriske olier. Eksempelvis indeholder en stor del  æterisk olie terpener, det stof træerne  i skoven  udskiller i store mængder, som er med til at gøre gåturen  i skoven så  dejlig afstressende. Aromaterapi er desuden en effektiv luftfrisker, fjerner dårlig lugt, 100 % naturlig  plante- kemi.