lavender-4139_1920

Aromaterapi i klinikken

Hvorfor ikke tænke alternativt for at skabe et endnu bedre arbejdsmiljø for dig og dine medarbejdere og samtidig  give patienter/ klienter en behagelig velkomst i din praksis. Med aromaterapi er du godt hjulpet. Udover at skabe en rolig wellness atmosfære i eksempelvis reception og venteværelse desinficeres  indeklimaet, fordi en række æterisk olie har antibakterielle egenskaber og interessant nok også antivirale egenskaber. Dermed reduceres smitterisiko med luftbårne infektionsfremkaldende bakterier og virus.

Tag toppen af nervøsitet hos dine patienter.

Det er nemt at anvende aromaterapi til at behandle rum, det gøres med en aromadiffuser. Kvaliteten skal  være i top. Æterisk olie til det formål  er  100 % uden bivirkninger når du vælger de egnede. Udover at gøre eksempelvis venteværelset endnu mere imødekommende og rart, optages duftmolekylerne  i kroppen via næsen. De flygtige aromatiske molekyler virker beroligende og udskilles 100 % af kroppen igen.

Luk aromaterapi ind i dit daglige arbejde. Æterisk olie er drøj i brug. Du får ikke kun en behagelig duft/ luftfrisker udvundet af 100% planter, men også et meget effektivt redskab så du kan skabe værdi for dig, din arbejdsplads og dine patienter/ klienter.

Aromaterapi er prisvenlig, men æterisk olie har en stor prismæssig spændvidde som er begrundet med bl.a. plantens forekomst, og mængde af plantemateriale der skal til for at udvinde æterisk olie. Prisen pr. flakon starter ved ca. 60.- Kr.

Din service og  dit gode arbejde understreger du  med aromaterapi. Husk  dufte har det med at påvirke os i høj grad.

Som uddannet rådgiver i aromaterapi ved jeg hvordan æterisk olie bedst  sammensættes. Derfor kan du hos Fransk Aromaterapi få en tilpasset løsning. Aromaterapi har mange facetter, som giver et væld af muligheder.

Fransk Aromaterapi tilbyder kun kvalitetsprodukter. Jeg tager ud til dig, så du nemt får   rådgivning og lejlighed til at mærke duften fra ægte æterisk olie.

Fransk Aromaterapi hjælper dig med en skræddersyet løsning så du at skabe wellness-atmosfære i din praksis allerede i dag.