Sikkert har den nyligt overståede nytårsfest også været anderledes for dig…2020 kom med sygdom og død. Tænk på at det er de største kriser der lærer os mest. Verden har vist  sammenhold når det gælder, det ville være skønt hvis lidt gammeldags ord som  sammenhold og solidaritet kunne få vægt og mening igen; lad os tage det positive med os ind i det nye årti der nu begynder:)

Gid du må blive tanket op med god energi og inspiration til det nye år der nu er i gang!

“Vinger til engle og fødder til mennesker”

sagt af poeten Josiah Gilbert Holland

Lige fra dine første små vaklende skridt har dine fødder båret dig gennem livet  og frem til i dag hvorhen du har villet gå. Takket være dem har du været på opdagelse, på eventyr. Er du altid blevet på den lige vej? eller har du skudt genvej? eller omveje?  Lige meget hvad og hvordan, så er dine fødder altid til tjeneste!

Dine fødder har energipunkter der forbinder dem til dit rodchakra. Dine fødder giver dig derfor  direkte jordforbindelse i både bogstavelig og overført forstand. Du kender det sikkert godt hvis du går barfodet i sand eller på sten, græs hvad enten det er tørt eller om sensommer duggen allerede har lagt sit kølende tæppe ud over  dagens solvarme græsstrå. Du har din opmærksomhed på dine fødder og mærker underlaget. Energien fra alt dette går gennem dine fodsåler hvorfra den optages i hele din krop og fylder dig med styrke og energi samt ro og bedre søvn. Er det ikke bare vidunderligt? koster ingenting!

Zoneterapi bygger på  landkortet vi har i vores fødder 🙂 Et præcist landkort med energipunkter der befinder sig i bestemte dele af vores fødder svarende til alle organer i kroppen. Faktisk kan du selv massere dine fødder og på den måde forkæle dig selv. Giv dig selv en fod massage inden sengetid og mærk hvor godt det gør og hvor meget det er med til at give dig en helende afslappende søvn.

Som du jo nok kan forestille dig så vil jeg ikke undlade at anbefale en god æterisk olie til formålet. For hvorfor ikke kombinere aromaterapi med din egen fodrefleks massage for derved at opnå endnu flere gode virkninger:)

Ønsker du at forbedre din søvn så er det en god idé at tilsætte en dråbe æterisk olie af ægte lavendel til din fodcreme eller massage olie. Hvis du ønsker at stimulere dit immunforsvar, så tilsætter du en dråbe æterisk olie af ravintsara til din fod creme eller massage olie. Mangler du et energi boost til dagen? så tilsætter du en dråbe æterisk olie af en af Eucalyptus varianterne, jeg kunne blive ved…Aromaterapi med æterisk olie giver dig en fantastisk mulighed for selv at skabe velvære og spa feeling hjemme hos dig selv. Det er et  rigtigt godt redskab til at komme fint igennem denne COVID prægede tid med nedlukninger og hjemme kontor:)

Husk på at prise dine undersåtter!

Giv dig tid til at være god ved dig selv, så tøv ikke med at forkæle dig selv med lækker fodpleje:)

Husk lige du er velkommen til at skrive til mig, så skal jeg vende tilbage til dig så hurtigt som muligt:)

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *