Virker Aromaterapi?

Ja! er det korte svar. Aromaterapi bygger på æterisk olie og det er påvist i flere videnskabelige studier at der er hjælp at hente i denne skønne velduftende alternative behandlings form som meget fint kan anvendes sammen med den almindelige konventionelle medicin vi har i den vestlige verden.  Hvor den konventionelle medicin ikke alene  formår at give et tilfredsstillende resultat  kan Aromaterapi gøre en forskel. Eksempelvis er rigtig mange æteriske olier anti- virale og anti- bakterielle, hvor der ikke virkelig findes et sammenligneligt konventionelt produkt, fordi bestanddelene i æterisk olie er talrige og dermed udgør en umulig opgave for virus og bakterier at udvikle resistens.

Hvilke æteriske olier skal jeg bruge?

Det er et meget godt spørgsmål:) for der er så mange individuelle løsninger som der er mennesker! Forstået på den måde at vi alle er forskellige, så vores behov i en given situation ikke på forhånd kan skematiseres, men selvfølgelig er der nogle grundprincipper i de forskellige æteriske olier som skal respekteres. Derfra må du nogen gange prøve dig frem! Typisk kan aromaterapi hjælpe dig med søvnproblemer, fordøjelsesbesvær eller stress relaterede problemer. Sidstnævnte er virkelig en faktor der i for store mængder og i vedvarende tilstand og af den forkerte type  giver dig mange sundheds mæssige problemer, så det er virkeligt et stort område. Og den gode nyhed er at æterisk olie er perfekt til at sænke/ aflaste dit stress niveau:)

Æterisk olie kan altså være et godt bud på at komme et problem til livs der endnu ikke har sat sig som en alvorlig sygdom…

Man skelner mellem…

Vil du vide mere så kig efter mere her på siderne eller tjek Saxo for min bog udgivelse 🙂

“Æterisk olie til Fransk Aromaterapi”

Hanna Lind

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *