Undren og nysgerrighed, kender du det? Ja! selvfølgelig gør du 🙂 klart nok! Noget  dukker op, kommer ind i din sfære, vækker din interesse og lyst, du må bare se og lære mere 🙂 og jo mere du trænger ind i dybden overraskes og fascineres du? Sådan havde jeg det  for mange år siden da jeg første gang hørte om aromaterapi og æterisk olie. Det blev en opdagelse der ændrede mit syn på mange ting og på mit liv…meget viden er det blevet til siden. Men aromaterapi er stadig lige så fascinerende for mig som den gang jeg først hørte om  at flygtige olier kunne indåndes og optages i  kroppen! og ikke nok med det! men også gavne både krop og psyke, waou det hele! totalt holistisk favnende  både den legemlige og mentale krop. Meget mystisk og spirituelt. Samtidigt nemt, enkelt og tilgængeligt, bortset fra at det ikke var så enkelt at få fat i gode rene æteriske olier! Det var i 80’erne hvor det heller ikke var så almindelig at dyrke yoga, men det synes jeg også var mega fedt fordi det bare var så fantastisk en god følelse at gøre øvelserne. Jeg har aldrig været en sports-kanon om jeg så må sige, men her var noget der gav mig en positiv følelse og gav mig en enorm energi samtidig med at kroppen fik en skønnere holdning og form. Yogaen er stadig min tro følgesvend ligesom brugen af æterisk olie har været en naturlig del af mit liv. Og jeg er stadig undrende og lærer nyt , en uendelig kilde til sundhed og harmoni.

Alt det bare for at minde dig om at 2021 er godt i gang på sin haltende corona manér med  uendelig meget lidelse omkring os, ikke bare i Danmark. Både din og min  hverdag er stadig under en sort truende sky. Men du kan gøre noget for dig selv! Med de betingelser vi lever med lige nu, er det endnu vigtigere end ellers, at du trods alt husker at genfinde  din undren og nysgerrighed. Netop fordi du ikke kan tage ud til de aktiviteter som du helt sikkert både  sukker efter og savner helt enormt; så er det måske lige præcis nu at tiden er inde til at dykke ned i de ting der  fascinerer og undrer dig 🙂  På trods af restriktioner er der  muligheder; du skal bare åbne øjnene for dem. Eksempelvis er det  stadig muligt at tage ud i naturen og nyde en travetur, at dyrke en god bog, at genoptage en gammel hobby eller begynde en ny du altid har villet teste… kig ind i dig selv, giv dig tid,  find ro , jeg er sikker på du finder guld 🙂

Og det skulle ikke undre mig om det måske lige præcis er i år du får lyst til at tage aromaterapi til dig 🙂 Du vil ikke fortryde et sekund, det lover jeg dig!

Princippet i aromaterapi er, at du skal  tune ind på dig! Æterisk olie skal opleves, lad dem tale deres flygtige aroma sprog! indfang deres flygtighed med dit åndedrag! Hvilken indtryk giver de dig? Nogen gange skal du bare følge  din intuition, som i øvrigt aldrig helt  forkert, fordi den er på et andet plan end dit ego; husk på du kan godt! dit indre véd bare hvad der er godt for dig lige nu! Hvordan ændrer en given æterisk olie dit humør? giver den dig en følelse af glæde? giver den dig ro? eller er den energi givende? Æterisk olie tvinger dig på en blid måde til at lede din opmærksomhed hen på dit eget velbefindende. Det er der virkelig mange der kunne nyde godt af.

Æterisk olie kan afhjælpe stress søvnløshed, bronkitis, virus infektioner, you name it! 🙂

Men det kræver en vis kendskab at anvende æterisk olie på en sikker og ansvarlig måde.

Det er netop hvad jeg mega gerne vil hjælpe dig til at få, så du får styr på indholdsstoffer og virkning. Så hold endelig øje med bloggen og husk at du har mulighed for at købe udvalgte æteriske olier i min mini shop. En stor del af de olier i min shop er fremstillet i Frankrig, naturligvis hvis planten kan dyrkes i Frankrig 🙂

PS det undrer mig ikke hvis du får lyst til at skrive til mig 🙂

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *