Aromaterapi? ja hvad ellers!

Æterisk olie selvfølgelig! aromaterapi med skøn energi givende æterisk olie  er solskin på flakoner, aromaterapi  med skøn æterisk olie giver dig et kærligt spark, opløftende og powerfuld. Aromaterapi med æterisk olie er  holistisk, tager hensyn til hele dig, favner både din krop og din sjæl. Æterisk olie til herlig aromaterapi  er  til for dig! Aromaterapi med æterisk olie venter bare på at du kommer med på en vidunderlig velduftende rejse til at få det bedre med dig selv og din omverden! Jeg  ved godt du er lidt træt her i januar, at vinteren har været mørk og lang og ja! vi er kun halvvejs… corona virus præger din hverdag og det hele ser bare sort ud lige for tiden. Men hør her lige om lidt er vi allerede halvvejs gennem vinteren og hvis du ser godt efter i haver og skov er der allerede de første spæde tegn på forår!

Mod kommer ikke fra tanker men fra dit hjerte

Nogen gange skal man bare springe ud i noget nyt, uden at lave de helt store forberedelser. Tænker du for meget,  så vokser  det hele og  bliver temmelig uoverskueligt, det gør jo netop at du afholder dig selv fra overhovedet at springe ud i noget nyt! Du skal bare følge dit hjerte 🙂 Du har allerede fundet frem til denne side så du er på rette vej! Og hør her engang! jeg ved godt at det til tider kan være lidt svært at springe over sin egen skygge, men når det lykkes så er det bare så fedt. Så fat mod  giv dig selv en kur med aromaterapi og herlig opløftende æterisk olie. Du vil helt naturligt få det bedre og komme godt gennem vinteren ved hjælp af  aromaterapi med æterisk olie! Du vil elske det og jo mere du opdager de fantastiske egenskaber vil du blive ved at finde glæde ved aromaterapi:)

Aromaterapi er en  holistisk behandlingsform

Æterisk olie optages i hele kroppen, på ganske få minutter er den ude i enhver celle men ikke kun, for  æterisk olie virker også på vores psyke,  Så hvis du eksempelvis vil give dit humør et løft og styrke din koncentrationsevne med æterisk olie af Pebermynte, så sætter du samtidig gang i kredsløbet og får en anti- bakteriel virkning, fremmer din fordøjelse og sætter dit  blodtryk op! Derfor skal du altid vide hvad det lige er for en æterisk olie der er god for lige netop dig! Mulighederne er utallige der er ikke nogen fastlagt opskrift, men vigtigt er det at du har en vis grundviden. Du kan altid få råd og vejledning hos Fransk aromaterapi 🙂

Aromatips til dig!

Mærker du en stigende nedslåethed tynger stress dig endnu længere ned i kulkælderen så husk på at æterisk olie kan hjælpe dig på alle planer.

Du kan eksempelvis anvende disse Æterisk olie med gode anti blues virkning:

ylang-ylang / mandarin/ Bergamot /basilikum/neroli/nard/petit grain bigarade

Eksempler på  æterisk olie med anti-stress virkning:

Sandeltræ, ylang-ylang, bergamot, pebermynte, petit grain bigarade

Voilá! Du kan med samme æteriske olie gøre noget ved både din vinterblues og din stress:)

Brug eventuelt en aromadiffuser til  dit soveværelse, anvend æterisk olie i en stick og hav den med dig hele dagen! Brug den efter behov. Nem at inhalere på job, under vejs eller hvor du nu er. Mere hygiejnisk end at have hele din flakon med!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *